Serveis

Acupuntura

L'Acupuntura és una tècnica de la Medicina Tradicional Xinesa usada per tractar i prevenir tot tipus de problemes, millorar l'estat del benestar i enfortir el cos i la ment davant de les dificultats.

La tècnica es basa en la inserció de fines agulles metal·liques en diferents punts distribuïts per tot el cos a través del recorregut dels meridians (canals energètics). La seva estimulació restaura i equilibra l'energia de l'organisme i afavoreix la bona recuperació de la persona.

Des de l'any 1979, l'Organització Mundial de la Salut (OMS) impulsa els tractaments d'acupuntura.

Auriculoteràpia

Tècnica terapèutica que consisteix a estimular els punts reflex ubicats al pavelló auricular a través de diferents materials, com ara agulles, boletes o llavors.

Alguns dels beneficis de l'auriculoteràpia són la disminució dels dolors musculars, l'ajuda a combatre l'estrès, l'ajuda a baixar de pes,  la reducció de la retenció de líquid, suport al control d'addiccions com l'alcoholisme i o el tabaquisme, etc.

L'auriculoteràpia és una teràpia poc invasiva i s’obtenen resultats ràpidament.

Osteopatia

L´osteopatia és la ciència i l´art de diagnosticar i tractar disfuncions de l´organisme des de la globalitat, per així, restablir la correcte funció del cos, portant-lo al seu estat natural de salut. És una tècnica manual que tracta qualsevol teixit afectat, sigui del sistema nerviós, músculo-esquelètic o visceral.

L´osteopatia alleugereix, corregeix , recupera i es centra en donar una solució a la causa del problema.

Principals indicacions: dolors articulars i musculars, lesions esportives, dolors post-quirúrgics, migranyes, cefalees, dolors durant lémbaràs, problemes digestius.....

Servei no disponible temporalment

Quiromassatge

El quiromassatge és una tècnica que consisteix en manipular la pell i músculs del cos humà.L´efecte principal del massatge és l´alliberament de la tensió superficial de la pell ajudant a estimular i reforçar els músculs i així disminuir el cansament físic i mental.

Està especialment indicat per al tractament del dolor en qualsevol part del cos.

Lifting facial amb acupuntura

Resultats i avantatges: Augment de producció de col·lagen. Augment de producció d'elastina. Augment de circulació sanguínia. Augment de circulació limfàtica. Auto reparació cel·lular. Permet a la persona sortir als 10min de la consulta i fer vida normal, amb altres tècniques més invasives això no és possible. No té efectes secundaris (veure en contraindicacions). A la vegada podem armoniar la funció dels òrgans interns. Tècnica totalment natural, sense l'administració de cap producte químic injectable. Rejoveneix 5 anys enrere.

Massatge Bok bu

El BOK BU és la tècnica de massatge més utilitzada a Corea que procedeix del Keng Rak, sistema de massatge coreà.

Es tracta d'un massatge manual que s'aplica a l'abdomen, considerat el centre d'energia del cos per la medicina tradicional xinesa.
A l'abdomen es troba el centre d'energia del cos (Tan Tien) i els òrgans més importants per al bon funcionament de l'organisme.
És útil per el tractament del restrenyiment, estrès, mal de cap  i cansament.

Massatge Keng rak

Keng Rak és un tractament corporal dins de la Medicina Tradicional Oriental, que actua sobre els punts de trobada de l'energia vital (Qi), que van a través dels canals energètics (Meridians i Col·laterals), i actua sobre els nivells: físic, emocional, mental i sobretot energètic.

És la teràpia manual més practicada en Extrem Orient. Va sorgir al Japó i d'allí va passar a Corea i després a altres països del Sud-est Asiàtic. A la pràctica, el Keng Rak, és més complet, profund i actiu, que les tècniques orientals habituals, arribant a una efectivitat a la qual és impossible arribar amb altres tècniques.

Reiki

Reiki és una paraula japonesa que significa, energia vital universal.És una tècnica d'imposició de mans a través de la qual tractem de recuperar i mantenir pau i equilibri en els nivells Físic, Emocional,Mental i  Espiritual (ajuda al creixement personal ia l'expansió de la nostra consciència).En la majoria dels casos el Reiki augmenta els efectes del tractament mèdic quan s'usa en unió amb ell, mai reemplaçant a aquest.

Reflexologia podal

El peu forma part d'aquelles zones reflexes que té l'organisme per alleujar les seves dolències. La reflexologia i la L.ER.H (alliberament d'energia residual humana) com teràpies permet accedir al cos a través de la xarxa de terminacions nervioses i reflexes energètiques, aportar benestar a l'organisme. La L.E.R.H. permet eliminar de la toxicitat acumulada a través del buidatge per pressió mínima i sobre la base de la Medicina Tradicional Xinesa, promou l,equilibri.

Assessorament nutricional

Assessorament nutricional i control de pes:
Primera visita: càlcul I.M.C., pes recomanat i necessitats energètiques per elaborar un menú.
1a opció: Lliurament de dieta, recomanacions alimentàries i d'hàbits. Properes visites evolució i pèrdua de pes.

2a opció: Combinar la 1a opció amb auriculoteràpia per tractactament de l´ansietat.
3a opció: Combina la 1a opció + acupuntura (ajudar a accelerar el metabolisme, tractar ansietat i gana, ajudar a convertir el greix en energia) + ventoses i massatge amb Gua Sha (facilita l'eliminació de nòduls adiposos i ajudar a la pèrdua de pes)
 

Ventoses

Consisteix en l'aplicació de ventoses sobre la pell, amb què es fa el buit, succionant la pell i part del múscul, de tal manera que s'obren els porus i afavoreix la circulació sanguínia i limfàtica. Les ventoses tenen forma de copa (cup en anglès) i en l'actualitat es fabriquen de vidre i plàstic.
El buit es realitza de diferents formes. Si s'utilitzen les de vidre, es fa escalfant amb foc el seu interior perquè es consumeixi l'oxigen i es creu el buit i el subsegüent efecte de succió. Les de plàstic vénen proveïdes d'una bomba de succió o de peres de goma que permeten extreure l'aire.

Kinesiotape

El kinesiotaping o embenat neuromuscular s'utilitza per solucionar problemes i dolors musculoesquelètics sense restringir els moviments d'aquests com passa en cert tipus d'embenats. La tècnica consisteix en l'aplicació de cintes adhesives elàstiques especials sobre la zona afectada amb l'objectiu de no limitar el moviment i eliminar dolors o problemes musculars.
Les principals funcions d'aquest tipus d'embenat són: subjecció de músculs (estabilitat muscular i articular), reducció d'inflamació i millora de la circulació, alleujar el dolor i corregir problemes articulars

terapiessantandreu.com

Tots els drets reservats - Avís legal